To-Go пакети

 

Искористете го убавото сонцево време за неделни прошетки со омилените To-Go пакети

 To-Go пакети

 

Монин и еспресо – 120

Монин и макијато мало – 130

Монин и макијато големо – 140

Монин и нескафе – 140