• КАФИЊА

  • СВЕЖИ ПИЈАЛОЦИ

  • АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ

  • ДЕСЕРТИ

  • КОМБО ПАКЕТ

The Gallery Caffe урбано место каде секогаш сте добредојдени, пријатно дочекани, навремено и љубезно послужени, со беспрекорен квалитет.
 
Нашата цел е да ги задоволиме вашите потреби додека уживате во друштво на најблиските. Секое од нашите случувања ќе ве вклопи во пријатно чувство на комбинација и припагање на ова место.
 
Нашата мисија е одржлив систем на вредности кој креира позитивни емоции кои ги пренесуваме до крајниот корисник.
 
Нашата визија е препознатлив бренд кој континуирано ќе се развива и ќе внесува иновативност кон нашата публика.
 
Наши вредности се: Квалитет, Љубезност, Доверба, Иновативност, Единство.
 
Со модерен терк и урбан сенс привлекуваме луѓе, но зад завесата лежи срцето и топлината на мисијата на The Gallery Caffe. Нашето мени покажува обврска кон екселенција на совршенство, а истото е креирано од непознати креативни луѓе поврзани со секојдневието. Ефикасната услуга, позитивните вибрации и беспрекорниот квалитет се одлика во нашето секојдневие.
 
Затоа задоволство ни е да ве поканиме да го посетите нашето не толку мало, многу пријатно, возбудливо, интересно, опуштено место, каде сте секогаш добредојдени сами или во друштво со вашата сакана личност, со пријателите, бизнис партнерите…

НАСТАНИ

Champion - Evropa League

1/4 финалните натпревари од Лигата на Шампиони и 1/8 финалните натпревари од Лига Европа проследете ги во одлична спортска атмосфера во The Gallery Café

 

To-Go пакети

Искористете го убавото сонцево време за неделни прошетки со омилените To-Go пакети

 

 

Уживаме со Аперол 

Аперол-шприцот е комбинација од ликер од портокал (Аперол), пенливо венециско вино (Прошек) и сода-вода.

 

 

Априлска промоција

Хуго е комбинација на квалитетно пенливо вино, бозел ликер, зелен лимон и нане, кој со сигурност ќе ве освежи во целост...

Folow us

Copyright 2010  © The Gallery Caffe

Тел: +389 72 535 353

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Адреса : Скопје ул. Франклин Рузвелт 63А - 2