Date

13 Јан 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 10:00 pm

Светското првенство во ракомет за мажи 2023 година ✰ Норвешка – Македонија

Во рамките на светското првенство во ракомет за мажи 2023 година.

🏐 Петок (20:30) – 13.01.2023  ✰ Норвешка – Македонија

✰ Пакет Хајнекен 4 + 1 = 600 ден

Резервации на 072/ 535-353