Date

31 Дек 2022 - 01 Јан 2023
Expired!

Time

7:30 am - 1:00 am

Работно време за Новогодишните Празници

🎄 Почитувани Ве известуваме дека THE GALLERY CAFFE на 31.12 и 01.01 ќе работи со следното работно време:

⏰ 31.12 од 7:30 до 19:00 часот

⏰ 01.01 од 10:00 до 01:00 часот

⏰ 02.01 од 08:00 до 01:00 часот

Ви посакуваме среќни и весели празници.

Се гледаме во Новата Година со нови и радосни моменти. 🎅