Date

17 Јан 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Светското првенство во ракомет за мажи 2023 година ✰ Македонија – Аргентина

Во рамките на светското првенство во ракомет за мажи 2023 година.

🏐 Вторник (18:00) – 17.01.2023  ✰ Македонија – Аргентина

✰ Пакет Хајнекен 4 + 1 = 600 ден

Резервации на 072/ 535-353

Powered by Modern Events Calendar