Date

01 - 03 Јан 2023
Expired!

Time

1:00 am - 1:00 am

Среќна Нова 2023 година!

Среќна Нова година!

Во Новата 2022-ра ви посакуваме многу здравје, незаборавни моменти на среќа, радост и успех заедно со вашите најблиски, како и остварување на вашите најискрени желби, визии и очекувања. Нека вашите желби станат реалност!🌟🎄

Ве очекуваме на 01.01.2023 од 10:00 часот на првото кафе во Новата година😊☕